Upptäck Amsterdam med en hopfällbar elcykel

Som konstnär och speciellt landskapsmålare vill man alltid hitta det perfekta landskapet att måla av. Vare sig man vill skapa sitt egna ”Eftersommar” eller bara gillar hur naturens färger blandar sig med hjälp av simpla penseldrag, är landskapsmålning något som många gillar att skapa och beskåda.

Om man vill uppleva ett landskap som bara blir bättre med varje ny tolkning, bör man söka på ”gruppresa amsterdam”. De första resultaten bör ge en information och eller möjlighet att boka en gruppresa till Amsterdam redan i sommar. Amsterdam som är Nederländernas huvudstad är en perfekt plats för en konstnär som vill njuta av tulpaner, väderkvarnar och härligt stadsliv, samtidigt som denne också vill måla den perfekta landskapsmålningen.

Väl där kan man ta en dagstur till Rozenburg och beskåda den stora vindväggen, som i sig är ett stycke ingenjörskonst. Denna vägg förhindrar massiva vindar från att välta båtar som färdas i kanalen bakom.

Det bästa med Amsterdam (och Nederländerna) är att det ligger i Europa, vilket betyder att det inte är en lång flygresa, endast knappt två timmar från Göteborg. Den korta flygsträckan gör det perfekt att ta med cykel, för att på så sätt ta sig runt i staden. En hopfällbar elcykel är det bästa alternativet.